• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp reménykedik Becks megszerzésében



    A Portsmouth mestere, Harry Redknapp örülne, ha David Beckham az ő csapatában kötne ki, amennyiben nem jutna egyezségre az AC Milannal.

    Az olasz óriás januárban szeretné kölcsönvenni körülbelül három hónapra a világhírű játékost, ez idő alatt ugyanis az amerikai bajnokság (MLS) szünetel.

    Az MLS vasárnap véget ér azn csapatok számára, melyek nem kvalifikálták magukat a rájátszásra, a Los Angeles Galaxy is ezek közé tartozik. Beckham így minden bizonnyal kikerülne az angol válogatottból, hiszen nem lenne edzésben, ezért lenne jó neki, ha addig Európában játszana.

    A 33 éves játékos szeretne bekerülni a Háromoroszlánosok keretébe a februári, spanyolok elleni barátságos meccsre, de Capello csak akkor hajlandó behívni, ha klubszinten is aktív marad.

    Még egyáltalán nem biztos, hogy a Milan sikerrel jár, ezért Redknapp bízik benne, hogy a szélső esetleg a Portsmouth-hoz kerül.

    “Ha a Milannak nem sikerülne megszereznie, akkor én is megpróbálnám leigazolni. Beckham mindenki számára jó igazolás lenne.” – mondta Redknapp.

    “Nem jelentettem be hivatalosan az érdeklődésemet, de megfordult a fejemben. David még mindig egy nagyszerű játékos, Peter Crouch és Jermain Defoe is jól járnának, hiszen kiváló beadásokra képes.”

    “Az az igazság, hogy ő még mindig a klasszisok közé tartozik és szeretne is játszani. Biztos vagyok benne, hogy nem csak mi ragadnánk meg az alkalmat, ha a nem menne a Milanhoz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: