• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hodgson nem írja le a Liverpoolt  A Fulham menedzsere, Roy Hodgson szerint túl korai lenne már most kihúzni a bajnokesélyesek listájáról a Liverpoolt.

  Fulham-gólörömGeráék szombaton 3-1-re verték a Vörösöket a Craven Cottage-en. Ez hét meccsen belül már a hatodik veresége volt Benítezéknek.

  A ‘Pool már most kilenc ponttal le van maradva az élen álló Chelsea-től, de Hodgson szerint nem szabad leírni a vörös mezeseket.

  “Semmi sem biztos, nagyon jó csapatuk van és jól szervezettek. Rengeteg klasszisuk van, de mostanában szerencsétlenek. Steven Gerrard sérült és Torres sem teljesen egészséges” – mondta a mester.

  “Ha átesnek ezen a nehéz időszakon, könnyen elképzelhető, hogy egy remek sorozatot produkálnak majd. Megnyernek sorban néhány meccset, a többi nagy pedig elveszít egyet-kettőt és máris közel kerülnek hozzájuk.”

  “Még csak a szezon negyedrésze telt el, ilyenkor nem lehet leírni senkit. Néhány évvel ezelőtt ilyentájt a Manchester United is hasonló helyen állt, mint most a Liverpool és végül bajnokok lettek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: