• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Giggs szívesen ülne a walesi kispadon  A Manchester United sztárja, Ryan Giggs elárulta, egy nap szeretne leülni a walesi válogatott kispadjára.

  Ryan GiggsA hamarosan a 36. születésnapját ünneplő Giggs az angol labdarúgás történelmének legsikeresebb játékosa, eddig 11 alkalommal emelhette magasba a bajnoki trófeát.

  Válogatott pályafutása során már nem volt ilyen szerencsés, egyetlen nagy tornára sem jutott ki Wales képviseletében, de nem adta fel a reményt, szövetségi kapitányként is erősítené hazája válogatottját.

  “Úgy gondolom, egy korábbi válogatott játékos számára semmi sem lehet felemelőbb, mintha később szövetségi kapitányként ülhet le hazája kispadjára” – mondta a walesi varázsló.

  “A nagy tornák körüli felhajtás mindenkit lázba hoz. Én csak elképzelni tudom, hogy milyen lehet egy ilyen eseményen részt venni, sajnos játékosként nem tapasztalhattam meg ezt az érzést.”

  “Walesben minden gyerek számára nagy kérdés, hogy melyik sportot válassza, a focit vagy a rögbit. Ha sikerülne kijutni egy Európa- vagy világbajnokságra, jóval többen választanák a labdarúgást.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: