• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pulis: “A nagyokat segítik a bírók”



    A Stoke Cityt irányító Tony Pulis szerint állítására kiváló példa a Wolverhampton játékosának, Karl Henrynek az esete, akit múlt héten kiállítottak az Arsenal ellen.

    A walesi szakember úgy gondolja, büntetni kellene, ha egy csapat megpróbál nyomást gyakorolni a játékvezetőkre, de tudja, hogy ez nem lehetséges, amíg a nagycsapatokak minden megengedett.

    Legutóbb egy hete fordult elő ilyesmi, amikor a Wolverhampton Wanderers középpályása, Karl Henry megpróbálta szerelni Tomas Rosickyt, aki erre feldobta magát.

    Az Ágyúsok játékosai rögtön odarohantak a bíróhoz, aki piros lapot adott a Farkasok játékosának.

    “Karl Henry kiállítása egyértelműen hibás döntés volt. Szomorú volt, amit az Arsenal játékosai csináltak” – mondta Pulis.

    “Sajnos ez a viselkedés egyre gyakrabban látható futballpályákon. Mindenképpen tenni kell ellene valamit. Ami igazán dühít, hogy Henryt kiállították és eltiltották, de Rosicky csak felállt és játszott tovább, ráadásul Barcelonában is pályára léphetett.”

    “Ha az FA (Angol Labdarúgó-szövetség) szeretne valami jót tenni a labdarúgással, akkor azt javaslom nekik, tiltsák meg, hogy a játékosok a jáékvezető köré gyűlve próbáljanak kierőszakolni egy döntést.”

    “Azt hiszem, körülbelül 18 hónappal ezelőtt már felmerült náluk ez a kérdés, de azóta nem történt semmi. Úgy tűnik, a nagycsapatok megengedhetik maguknak, hogy nyomást gyakoroljanak a bírókra, és semmi bajuk nem lesz belőle.”

    “Sajnos vannak szabályok, melyek bizonyos csapatokra nem vonatkoznak. Egyre inkább ezen a véleményen vagyok.”

    “Az egyik Chelsea elleni mérkőzésünkön háromszor vagy talán többször is előfordult, hogy a Kékek közül hatan-heten körülvették a játékvezetőt. Elküldtük a találkozóról készült felvételeket az FA-nek, de még visszajelzést sem kaptunk. Azt hittem, az ilyesmiért jár valamiféle büntetés.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: