• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nolan beszélt a tizenegyesről  A Bolton Wanderers kapitánya, Kevin Nolan elárulta, hogy még a Manchester United játékosai is meglepődtek a bírő döntésén, melynek köszönhetőn büntetőt végezhettek el a Vörös Ördögök.

  Egy órányi játékot követően 0-0-ás állásnál Cristiano Ronaldo tört be a vendégek büntetőterületére, ahol Jlloyd Samuel teljesen szabályosan választotta el a labdától, ám a játékvezető másképp látta a dolgot, így a sípjába fújt. A portugál szélső ugyan elesett a szerelés pillanatában, de ezúttal szó sem lehetett színészkedésről.

  A megítélt büntetőt maga a “sértett” végezte el, hiba nélkül. Végül a manchesteriek 2-0-ra nyerték a meccset, ám Kevin Nolan szerint a hatalmas játékvezetői hiba fordulópont volt a találkozón.

  “Amikor Ronaldo még a földön volt egyből szólt, hogy ‘Nem akartam tizenegyest!’. Úgy érzem, meg sem fordult a fejükben, hogy büntetőért reklamáljanak. ‘Nem volt semmi’, mondta Fletcher, majd Carlos Tevez is. Húsz játékos tartózkodott akkor a tizenhatoson belül és mindannyian tudták, hogy tiszta szerelés történt.”– mondta a középpályás

  “Ennek ellenére a fekete szerelésben lévő ember hozta meg a végső döntést. Amikor a Manchester United vendége vagy sajnos előfordulhat ehhez hasonló; még ők sem hittek a szerencséjüknek.”

  “Félsz, amikor meglátod ezt a hihetetlen stadiont. Talán ez történt a játékvezetővel is, aki azt mondta, hogy szerinte Jlloyd először Ronaldót találta el, aztán a labdát.”

  “Teljesen értelmetlen döntés volt, de nem mondhatok túl sokat, mert még megbüntet az FA.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: