• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mowbray: “Carson a válogatottba való”



    A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray szerint Scott Carsonnak teljesítménye alapján az angol válogatottban lenne a helye.

    Carson hatalmasakat védett Gary O’Neill, Afonso Alves és Mido próbálkozásainál a Middlesbrough elleni meccsen, így a WBA győztesként hagyta el a pályát Jonas Olsson góljával.

    A 23 éves tehetséggel kapcsolatban azonban a legtöbb embernek az Eb-selejtezők során a horvátok ellen nyújtott gyenge teljesítménye jut eszébe, mostani formája azonban bőven ad okot arra, hogy visszenyerje önbizalmát.

    “A tehetsége vissza fogja juttatni őt a válogatott, már ha ez a célja. Állandó helye van a csapatban, amiért érdemes minden egyes nap edzésre járnia, tehát a sikerhez szükséges stabilitás sem hiányzik.” – mondta Mowbray.

    “Megmutatta, hogy remek személyisége van és bármin képes túllépni, hiszen nagyon szerencsétlen helyzetbe került legutóbb a válogatottban.”

    “Scott hatalmasakat védett. Ő egy olyan srác, akit szeretnek a többiek, főleg azért, mert nem beképzelt. Mindig azt teszi, ami kel és akkor, amikor kell, nagyon örülök, hogy ő védi a kapunkat.”

    Forrás: PremierLeague.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: