• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mowbray: “Carson a válogatottba való”  A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray szerint Scott Carsonnak teljesítménye alapján az angol válogatottban lenne a helye.

  Carson hatalmasakat védett Gary O’Neill, Afonso Alves és Mido próbálkozásainál a Middlesbrough elleni meccsen, így a WBA győztesként hagyta el a pályát Jonas Olsson góljával.

  A 23 éves tehetséggel kapcsolatban azonban a legtöbb embernek az Eb-selejtezők során a horvátok ellen nyújtott gyenge teljesítménye jut eszébe, mostani formája azonban bőven ad okot arra, hogy visszenyerje önbizalmát.

  “A tehetsége vissza fogja juttatni őt a válogatott, már ha ez a célja. Állandó helye van a csapatban, amiért érdemes minden egyes nap edzésre járnia, tehát a sikerhez szükséges stabilitás sem hiányzik.” – mondta Mowbray.

  “Megmutatta, hogy remek személyisége van és bármin képes túllépni, hiszen nagyon szerencsétlen helyzetbe került legutóbb a válogatottban.”

  “Scott hatalmasakat védett. Ő egy olyan srác, akit szeretnek a többiek, főleg azért, mert nem beképzelt. Mindig azt teszi, ami kel és akkor, amikor kell, nagyon örülök, hogy ő védi a kapunkat.”

  Forrás: PremierLeague.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: