• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pulis: “Tanulni kell a Pompey kárán”



    A Stoke City mestere, Tony Pulis szerint ki kell vizsgálni, hogy a Portsmouth miként került ilyen helyzetbe, hogy több csapattal ne fordulhasson elő ilyesmi.

    Pulis csapata szombaton a komoly adósságot felhalmozó és csődhöz közel álló Portsmouth-szal csap össez a Premier League-ben.

    A menedzser szerint a Premier League testületének és az Angol Labdarúgó-szövetségnek (FA) komoly vizsgálatokat kellene indítania, hogy kiderüljön, mi történt a szép ütemben fejlődő gárdával.

    “Van egy séma, ami alapján vizsgálják azokat, akik birtokolnak vagy birtokolni akarnak egy csapatot, de úgy tűnik, nem igazán működik ez a rendszer” – mondta Pulis.

    “Komolyan elgondolkodtató, hogy hogy került ilyen helyzetbe egy nagy klub, melynek hatalmas bevételei vannak a televíziós közvetítésekből, a szponzorokból és minden másból, ami az élvonalbeli szerepléssel jár.”

    “Ki nyitotta ki a kasszát, ki engedte, hogy elfollyon a pénz? Volt valaki, aki szólt, hogy nem kéne ezt csinálni? Ha nem, akkor miért nem?”

    “Nagyon fontos lenne, hogy a labdarúgás bennfentesei megválaszolják ezeket a kérdéseket és a válaszokat közöljék a többi csapattal.”

    “Rá kell jönnünk, hol vannak a buktatók, komolyabban ki kellene vizsgálni a külföldi tulajdonosokat és azok üzleti vállalkozásait. Több a külföldi tulaj most Angliában, mint eddig bármikor.”

    “A Premier League és az FA felelősséggel tartozik a klubokért és azokért is, akik a csapatokat támogatják.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: