• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Brown: “A középmezőny a cél”



    Phil Brown nem szeretné, ha a következő szezon végén is annyira kellene izgulni a Hull City bennmaradásáért, mint legutóbb.

    Phil BrownA Tigrisek sokakra jó benyomát tettek az előző idényben jó kezdésükkel, de annyira leromlott a firmájuk, hogy végül csak az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a következő idényt is a Premier League-ben kezdhetik.

    Az első kilenc meccsén 20 pontot gyűjtott az újonc csapat, és úgy tűnt, csattanós választ adhatnak a szakértőknek, akik sima kiesést jósoltak.

    A következő 29 mérkőzésükből azonban csak kettőt nyertek meg és a bennmaradásuk is annak köszönhető, hogy velük együtt a Newcastle United is vereséget szenvedett a záró fordulóban.

    “A bennmaradás kiharcolása volt a legnagyobb dolog, amit eddig elértem az edzői pályafutásom során. Nagyon örültem, de mindig azon gondolkodtam, hogy mit csináltunk rosszul, és mit jól” – mondta Brown.

    “Mindössze egy-két dologban hibáztunk, de jól is csak ennyit csináltunk. Mindenesetre rengeteget tanultam az egészből.”

    “Mindenképpen javulnunk kell, hogy ne ismétlődjön meg az előző szezon. Legfőképpen a védekezésben kell fejlődnünk, tavaly rengeteg gólt kaptunk az ellenfelek középpályásaitól és csatáraitól.”

    “Van egy keretünk, melynek tagjai két éve még a Championshipben szerepeltek. Ezt sikerült Premier League-keretté alakítanunk, remélhetőleg ilyen ütemben fejlődünk tovább és ezekkel a játékosokkal megcélozhatjuk a tabella közepét.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: