• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Brown befelé tekintget



    Wes Brown a jövőben minél többször szeretne az eredeti posztján, vagyis a védelem közepén lehetőséghez jutni a Manchester Unitedben.

    Brown kiválóan pótolta a sokáig sérüléssel bajlódó Gary Neville-t, és folyamatos jó teljesítményének köszönhetően ő lett az elsőszámú jelölt a védelem jobb szélére a Unitedben és a válogatottban egyaránt.

    A longsighti születésű védő – aki a mai napon ünnepli a 29. születésnapját – mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ismét a hátvédsor tengelyében bizonyíthasson, még akkor is, ha olyan játékosokkal kell megküzdenie ezért, mint Rio Ferdinand vagy éppen Nemanja Vidic.

    “Magam sem gondoltam volna, hogy ilyen jól megoldom az új feladatom. Gary távollétében én lettem a legfőbb esélyes a posztra, de most, hogy visszatért a menedzser könnyedén változtathat a dolgokon. Ha Vida vagy Rio netán kidőlne a sorból, akkor bátran számíthat rám középhátvédként.” – mondta a bekk

    A tavalyi szezon során is előfordult párszor, hogy a Ferdinand – Brown tengely próbálta megfékezni az ellenfelek támadóit, méghozzá nem is rosszul: “Igazán szoros párharc volt a Barcelona elleni Bajnokok Ligája elődöntő, ahol Sir Alex annak reményében küldött a pályára, hogy tapasztalataimmal a csapat segítségére lehetek. Jól alakultak a dolgok és sikerült egy számunkra kedvező eredményt elérni.”

    A középen való szereplés azonban csak a második Wesley listáján, ugyanis neki a rendszeres játéklehetőség a legfontosabb dolog: “A tavalyi szezon nagyszerű volt számomra. Gary sérülése természetesen nagyon lehangoló volt, ugyanakkor azt jelentette, hogy én játszom a helyén.”

    “Végig hittünk magunkban és éreztük, hogy képesek vagyunk felérni a csúcsra, tehát összességében egy jó évet zártunk. Az utolsó két hónapban nagyon jól ment minden és olykor a szerencse is a mi oldalunkra állt, így sikerülhetett a duplázás. Hihetetlen érzés elmondani, hogy én is eme fantasztikus sikerek részese voltam.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: