• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Richards türelemre int  A Manchester City védője, Micah Richards elmondta, akár évekbe is beletelhet, mire komolyabb eredménye lesz annak, hogy a klub szinte kimeríthetetlen pénzforráshoz jutott.

  Micah RichardsA Cityvel szembeni elvárások az ekebe szöktek, mióta az Abu Dhabi United Group felvásárolta a klubot.

  Ennek ellenére a második számú manchesteri gárda képtelen egyenletes teljesítményt nyújtani a Premier League-ben, ráadásul nagyon könnyen sebezhetővé válnak, ahogy kiteszik a lábukat a City of Manchester Stadiumból.

  Bár még mindig van esélyük, hogy a szezon végén magasba emeljenek egy trófeát, hiszen az UEFA-kupában a negyeddöntőbe jutotak, ahol a Hamburg SV-vel kell megküzdeniük a továbbjutásért.

  Richards mindenkit arra kért, ne számítsanak arra, hogy a csapat egyik pillanatról a másikra az elitbe emelkedik.

  “Mindig nagy nyomás alá kerül egy csapat, ha tulajdonosváltás történik, mivel ilyenkor egyre nőnek az elvárások” – mondta a védő.

  “Időre van szükségünk, hogy fejlődni tudjunk, talán három-négy év elég lesz, hogy eredményessé váljunk. Szerintem ennyi időnek mindenképp el kell telnie, hogy jogosan kapjunk negatív kritikákat.”

  “Sok minden változott a felkészülési időszak óta. Jobban megismertük egymást az új emberekkel és több új dolgot is kipróbáltunk. Masszívabbá váltunk, nem hiszem, hogy hatással lenne ránk az elvárások miatti nyomás. Minden meccsen 100%-ot nyújtunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: