• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Richards türelemre int



    A Manchester City védője, Micah Richards elmondta, akár évekbe is beletelhet, mire komolyabb eredménye lesz annak, hogy a klub szinte kimeríthetetlen pénzforráshoz jutott.

    Micah RichardsA Cityvel szembeni elvárások az ekebe szöktek, mióta az Abu Dhabi United Group felvásárolta a klubot.

    Ennek ellenére a második számú manchesteri gárda képtelen egyenletes teljesítményt nyújtani a Premier League-ben, ráadásul nagyon könnyen sebezhetővé válnak, ahogy kiteszik a lábukat a City of Manchester Stadiumból.

    Bár még mindig van esélyük, hogy a szezon végén magasba emeljenek egy trófeát, hiszen az UEFA-kupában a negyeddöntőbe jutotak, ahol a Hamburg SV-vel kell megküzdeniük a továbbjutásért.

    Richards mindenkit arra kért, ne számítsanak arra, hogy a csapat egyik pillanatról a másikra az elitbe emelkedik.

    “Mindig nagy nyomás alá kerül egy csapat, ha tulajdonosváltás történik, mivel ilyenkor egyre nőnek az elvárások” – mondta a védő.

    “Időre van szükségünk, hogy fejlődni tudjunk, talán három-négy év elég lesz, hogy eredményessé váljunk. Szerintem ennyi időnek mindenképp el kell telnie, hogy jogosan kapjunk negatív kritikákat.”

    “Sok minden változott a felkészülési időszak óta. Jobban megismertük egymást az új emberekkel és több új dolgot is kipróbáltunk. Masszívabbá váltunk, nem hiszem, hogy hatással lenne ránk az elvárások miatti nyomás. Minden meccsen 100%-ot nyújtunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: