• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Shearer: “Jobb labdák kellenek a csatároknak”



    A Newcastle United szezon végéig kinevezett menedzsere, Alan Shearer szerint Martins és Owen megmentheti a csapatot a kieséstől, de jobb kiszolgálás kell nekik.

    Michael Owen és Alan ShearerA korábbi angol válogatott csatár első meccsén a Szarkák 2-0-s vereséget szenvedtek hazai pályán a Chelsea-től.

    A Newcastle az életéért küzd, jelenleg a 18. helyen áll, három pontra a bentmaradást jelentő 17. pozíciótól. Shearer szerint gyors fejlődésen kell átmennie csapatán a túléléshez.

    A Premier League gólrekordere szerint jübarátja, Michael Owen és a nigériai válogatott Obafemi Martins megmentheti a kieséssel járó szégyentől a klubot, de ahhoz jobb passzokat kell kapniuk.

    “Meg kell próbálnunk jobb helyzetekbe hozni őket, mivel két nagyon jó csatárról van szó” – kezdte Shearer.

    “Mindig nehéz a Chelsea ellen játszani, mert remek játékosaik vannak. Megkértük Michaelt, hogy néha lépjen hátra és segítse a középpályásokat a labdaszerzésben. Jól csinálta, nagyon jól.”

    “Viszont a középpályások nem tudták viszonozni a segítségét és nem szolgálták ki jó labdákkal, amikor üres területre futott. Ezen dolgoznunk kell még.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: