• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pulis nem díjazza Gartside ötletét



    A Stoke City mestere, Tony Pulis nem tartja jó ötletnek a kétszintes Premier League létrehozását és a feljutási rendszer átalakítását.

    Tony PulisA Bolton elnöke, Phil Gartside szeretné, ha kétszintessé válna a Premier League, mivel így kisebb gazdasági visszaesést jelentene az élvonalból való kiesés, mint a jelenlegi rendszerben.

    Gartside a két osztályban 18-18 csapatot szeretne látni, köztük a két skót óriást, a Celticet és a Rangerst. Javaslatait csütörtökön tárja majd a többi elnök elé.

    Pulis nincs elragadtatva az ötletektől, főleg az nem tetszik neki, hogy a Premier League 2-be mindössze egy csapat juthatna fel évente.

    “Nagyon fontos, hogy az angol labdarúgás megtartsa a jelenlegi rendszerét, mivel így az úgymond kisebb csapatoknak is van esélyük eljutni a magasabb osztályokba” – mondta a Sokte mestere.

    “A Stoke City nem is olyan rég még a harmadosztályban szerepelt, ha nem a mostani szisztéma szerint folyt volna a kiesés és a feljutás, akkor nem tartanánk itt.”

    “Nekem továbbra is az a véleményem, hogy nálunk oldották meg a világon legjobban a ligarendszert. Nagyon sok tehetséges csapat szerepel az alacsonyabb osztályokban, akiknek meg kellene adni az esélyt, hogy előrébb lépjenek.”

    “Biztos vagyok benne, hogy Phil Gartside védeni fogja az ötleteit, de tudom, hogy miről beszélek, mivel évekig dolgoztam néhány osztállyal lejjebb. Sok jó ember van ott is, akik megérdemelnék, hogy a csapatuk feljebb kerüljön.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: