• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp örülne a glasgow-iaknak  A Tottenham Hotspur mestere, Harry Redknapp szívesen látná a Celticet és a Rangerst az angol Premier League-ben.

  Néhány év múlva a PL-ben játszhat rangadót a Rangers és a CelticKorábban már David Moyes, Martin O’Neill és a Bolton Wanderers elnöke, Phil Gartside is jelezte, hogy örülne, ha a két skót rivális az angol élvonalban folytatná szereplését.

  Most a Tottenhamet dirigáló Redknapp is csatlakozott hozzájuk.

  “Természetesen nagyon örülnék, ha a Celtic és a Rangers Angliába jönne. Nem kérdéses, hogy jó hatással lennének az angol futballra” – mondta a korábbi Potsmouth-mester.

  “Két hatalmas és nagyszerű csapatról beszélünk. Ha csatlakoznának a Premier League-hez, még több remek meccset láthatnánk és két gyönyörű stadionnal gazdagodnánk.”

  “Néhány hónapja, amikor a Celtic az Arsenallal játszott, én is elutaztam Skóciába. Leírhatatlan volt a hangulat a Parkheadben. Szeretnék gyakrabban ilyen meccseket látni.”

  “Egyedül amiatt aggódom, hogy milyen hatással lenne mindez a skót bajnokságra. Ha engem kérdeznem, a Premier League-nek mindenképpen jót tenne ez a két csapat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: