• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A PL elutasította a Pompey kérelmét  A Premier League nem fogja megengedni a Portsmouth-nak, hogy az átigazolási időszakon kívül játékosokat adjon el, mivel ez “nem volna helyénvaló”.

  A 60 millió fontos adósságot felhalmozó dél-angol klub egyre nehezebb helyzetben van. Nemrég engedélyt kértek a Premier League testületétől, hogy eladhassák néhány játékosukat az átigazolási időszakon kívül, így könnyítve anyagi helyzetükön.

  A PL az Angol Labdarúgó-szövetséget (FA) és a FIFA-t is bevonva vizsgálta a kérelmet, de végül nem adtak engedélyt a rendhagyó transzferekre.

  “A Premier League testülete megerősíti azokat a híreket, melyek szerint komolyan vizsgálódott, hogy megállapítsa, eladhat-e a Portsmouth futballistákat az átigazolási időszakon kívül” – olvasható a PL közleményében.

  “Szeretnénk köszönetet mondani az FA-nek és a FIFA-nak a pozitív hozzáállásért és a segítségért. Miután minden apró részletet szemügyre vettünk és megvizsgáltunk, úgy döntöttünk, nem volna helyénvaló, ha igent mondanánk a Portsmouth kérelmére.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: