• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pulis: “Wenger nem tud veszíteni”  A Stoke City menedzsere, Tony Pulis szerint Arsene Wenger azért támadta csapatát, miután legyőzték az Arsenalt, mert nem tud veszíteni.

  A francia mester a Fazekasok 2-1-es győzelme után azt mondta, Pulis néhány játékosa szándékosan próbált meg sérülést okozni az Ágyúsoknak.

  Emmanuel Adebayornak és Theo Walcottnak is sérülés miatt kellett elhagynia a pályát Ryan Shawcross, illetve Rory Delap belépője után.

  Pulis azonban nem ért egyett Wengerrel és szerinte a londoni mester szavai miatt rosszabb lesz csapata megítélése a játékvezetők szemében.

  “El kell fogadnunk, hogy bizonyos csapatok nem lesznek hajlandóak beletörődni, ha legyőzzük őket.” – mondta a mester.

  “Vannak akik, tudnak veszíteni és vannak, akik nem. Aggódom amiatt, hogy Wenger nyilatkozata miatt romlott a megítélésünk a játékvezetők szemében.”

  “Szeretnék beszélni Keith Hackett-tel, a játékvezetői testület vezetőjével. Imádkozom azért, hogy ne tartsanak minket egy folyton szabálytalankodó csapatnak.”

  “Két hete a Manchester City ellen játszottunk idegenben és egy játékos sem kapott lapot. Nagy a különbség a harcos és a folyton szabálytalankodó csapat között.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: