• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giggs az év játékosa



    A Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) a Manchester United veterán walesi játékosát, Ryan Giggset választotta az év legjobb futballistájává.

    Ryan GiggsA 35 éves játékos karrierje elején kétszer is megkapta az “Év fiatal játékosa” díjat, de az “Év játékosává” most először választották meg. Giggs pályafutása során rengeteg díjat besöpört már egyénileg és klubjával is, könnyen elképzelhető, hogy a szezon végén már 11-szeres angol bajnoknak mondhatja magát.

    A Walesi Varázsló becenévre hallgató szélső Sir Alex Fergusonnak mondott köszönetet az elismerés átvételekor.

    “A mester nagyon fontos szerepet játszik a karrieremben attól a naptól kezdve, hogy 13 éves koromban felkeresett és megkért, hogy csatlakozzak a Unitedhez” – mondta Giggs.

    “Ez már több mint húsz éve volt, azóta mindenkinél jobban megismert és nagyszerű kapcsolat alakult ki közöttünk, ami csak egyre jobb és jobb lesz.”

    “Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen nagyszerű pályafutásom lehetett. Nem is érdemes belegondolni, mi lett volna velem egy ilyen menedzser nélkül.”

    A PFA az év csapatát is összeállította, melyben hat United-játékos kapott helyet.

    Az év csapata: Edwin van der Sar (Manchester United) – Glen Johnson (Portsmouth), Rio Ferdinand (Manchester United), Nemanja Vidic (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United) – Ashley Young (Aston Villa), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Manchester United) – Nicolas Anelka (Chelsea), Fernando Torres (Liverpool)

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: