• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hiddink: “Nem tudtam pihentetni Lampardot”  Guss Hiddink elárulta, attól félt, Frank Lampard bolondnak nézte volna, ha elé áll és azt mondja, nem játszatja a West Ham United ellen.

  Frank LampardA Kalapácsosok szurkolói nem bántak kesztyűs kézzel az angol válogatott középpályással, aki 2001-ben hagyta el a West Hamet a Chelsea kedvéért. Salomon Kalou győzelmet érő gólja után petárdákkal is megpróbálták eltalálni.

  Hiddink úgy döntött, Didier Drogbát, Michael Essient és Michael Ballackot is pihenteti a keddi, Barcelona elleni BL-meccs előtt. A holland mester elmondta, Lampardot képtelen lett volna a kispadra ültetni.

  “Sok játékosomnak adtam pihenőt, de ami Franket illeti, vele kapcsolatban szóba sem került ilyesmi” – mondta az orosz válogatottat is dirigáló mester.

  “Szinte látom magam előtt, hogy furcsán nézett volna rám és azt kérdezte volna, hogy miért teszek vele ilyet. A hozzá hasonló srácok minden egyes meccsen játszani akarnak.”

  “Talán a közeljövőben valamikor mégis meg kell hoznom ezt a döntést, de nem fogok tudni a szemébe nézni, mikor közlöm vele, hogy nem játszik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: