• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hiddink: “Nem tudtam pihentetni Lampardot”



    Guss Hiddink elárulta, attól félt, Frank Lampard bolondnak nézte volna, ha elé áll és azt mondja, nem játszatja a West Ham United ellen.

    Frank LampardA Kalapácsosok szurkolói nem bántak kesztyűs kézzel az angol válogatott középpályással, aki 2001-ben hagyta el a West Hamet a Chelsea kedvéért. Salomon Kalou győzelmet érő gólja után petárdákkal is megpróbálták eltalálni.

    Hiddink úgy döntött, Didier Drogbát, Michael Essient és Michael Ballackot is pihenteti a keddi, Barcelona elleni BL-meccs előtt. A holland mester elmondta, Lampardot képtelen lett volna a kispadra ültetni.

    “Sok játékosomnak adtam pihenőt, de ami Franket illeti, vele kapcsolatban szóba sem került ilyesmi” – mondta az orosz válogatottat is dirigáló mester.

    “Szinte látom magam előtt, hogy furcsán nézett volna rám és azt kérdezte volna, hogy miért teszek vele ilyet. A hozzá hasonló srácok minden egyes meccsen játszani akarnak.”

    “Talán a közeljövőben valamikor mégis meg kell hoznom ezt a döntést, de nem fogok tudni a szemébe nézni, mikor közlöm vele, hogy nem játszik.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: