• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Giggs hamarosan visszavonulhat  A Manchester United legendás walesi szélsője, Ryan Giggs elmondta, talán már májusban bejelenti visszavonulását.

  Ryan GiggsA 35 éves játékos abban biztos, hogy jelenlegi szerződése időtartamát még kitölti, azaz a 2008/09-es szezon végéig az Old Traffordon marad.

  Egyelőre a United még nem ajánlatott fel új kontraktust neki, így elképzelhető, hogy májusban befejezi 19 éves karrierjét, mely alatt kizárólag a Vörös Ördögöket szolgálta.

  “Addig fogok játszani, amíg élvezem, jó erőben vagyok és a menedzser számít rám. Ha az egyik feltétel nem lesz igaz, el fogok gondolkodni a visszavonuláson.” – mondta a Walesi Varázsló.

  “Lehet, hogy már a mostani szezon végén abbahagyom, de lehet, hogy csak az utána következő idény után. A szerződésem májusban lejár, a United pedig egyelőre nem lépett kapcsolatba velem egy esetleges hosszabbítás miatt.”

  “Még mindig olyan jó fizikai állapotban vagyok, mint régen. Az egyetlen különbség, hogy már nem regenerálódom olyan hamar a meccsek után.”

  “Két nappal egy mérkőzés után még mindig fáradtnak érzem magam, de a következő meccs előtti napon már semmi bajom sincs. Mostanság hetente egyszer játszom, ami a lehető legjobb a számomra.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: