• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giggs hamarosan visszavonulhat



    A Manchester United legendás walesi szélsője, Ryan Giggs elmondta, talán már májusban bejelenti visszavonulását.

    Ryan GiggsA 35 éves játékos abban biztos, hogy jelenlegi szerződése időtartamát még kitölti, azaz a 2008/09-es szezon végéig az Old Traffordon marad.

    Egyelőre a United még nem ajánlatott fel új kontraktust neki, így elképzelhető, hogy májusban befejezi 19 éves karrierjét, mely alatt kizárólag a Vörös Ördögöket szolgálta.

    “Addig fogok játszani, amíg élvezem, jó erőben vagyok és a menedzser számít rám. Ha az egyik feltétel nem lesz igaz, el fogok gondolkodni a visszavonuláson.” – mondta a Walesi Varázsló.

    “Lehet, hogy már a mostani szezon végén abbahagyom, de lehet, hogy csak az utána következő idény után. A szerződésem májusban lejár, a United pedig egyelőre nem lépett kapcsolatba velem egy esetleges hosszabbítás miatt.”

    “Még mindig olyan jó fizikai állapotban vagyok, mint régen. Az egyetlen különbség, hogy már nem regenerálódom olyan hamar a meccsek után.”

    “Két nappal egy mérkőzés után még mindig fáradtnak érzem magam, de a következő meccs előtti napon már semmi bajom sincs. Mostanság hetente egyszer játszom, ami a lehető legjobb a számomra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: