• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pires: “Wengert szövetségi kapitánynak!”



    Robert Pires szerint a Francia Labdarúgó-szövetségnek (FFF) az Arsenal menedzserét, Arsene Wengert kellene kineveznie a válogatott élére.

    Jelenleg Raymond Domenech a francia szövetségi kapitány, de egyre jobban nő rajta a nyomás, a rendkívül gyenge Eb-szereplés miatt, ráadásul a Vb-selejtezőket is rosszul kezdte a csapat.

    Tegnap a románokkal csaptak össze a gallok és kétgólos hátrányból kellett egyenlíteniük, hogy legalább egy pontot gyűjtsenek.

    A Villarreal középpályása, Pires, aki 2004 óta nem szerepelt a nemzeti tizenegyben, szeretné, ha Wenger lenne az új szövetségi kapitány, akivel hat évig együtt dolgozott az Arsenalnál.

    “Arsene Wenger egy úriember és a képességei biztosan jó hatással lennének a francia válogatottra.” – mondta a 34 éves játékos.

    “Természetesen még az Arsenal menedzsere, de sose lehet tudni, hogy mi fog történni. Ha a szövetség hajlandó lesz elég pénzt áldozni az ügyre, akkor bármi lehetséges.”

    “Kulcsfontosságú lenne azt is tudni, hogy szeretne-e távozni Londonból a válogatott kedvéért. Jelenleg nagyon aggódom a csapat jövője miatt, nem szeretném, ha Domenech maradna a szövetségi kapitány.”

    “A fiatal francia játékosok már nem tisztelik az idősebbeket és ezért az edző hibáztatható.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: