• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Coyle: “Tovább kellett volna jutnunk”



    Owen Coyle szerint a Bolton Wanderers megérdemelte volna, hogy legyőzze a Tottenham Hotspurt és bejusson az FA Kupa negyeddöntőjébe.

    A boltoniak az első félidőben kapujukhoz szegezték ellenfelüket és a 34. percben meg is szerezték a vezetést Kevin Davies góljának köszönhetően.

    A második játékrészre feljavult a Spurs és körülbelül egyórányi játék után Jermain Defoe egyenlített. Tom Huddlestone akár a győzelmet is megszerezhette volna a londoniaknak, de a Sam Ricketts kezezése után megítélt büntetőt Jussi Jaaskelainen kivédte.

    “Remek kupameccset láthattunk, rengeteg helyzettel” – kezdte a korábbi Burnley-mester.

    “Harry Redknapp a lefújás után azt mondta, az egyik félidő az egyik, a másik a másik csapaté volt. Szerintem viszont egy órán keresztül mi voltunk a jobbak és az utolsó félóra volt csak a Tottenhamé.”

    “Sok dolog van, amivel elégedettek lehetünk. A meccs nagy részében mi domináltunk, ha nagyobb előnyt szerzünk az első játékrészben, ki tudja, mi történik.”

    “Leszidtam a játékosokat a találkozó után, mert úgy gondolom, elég helyzetünk volt, hogy továbbjussunk. Ezt ők is megerősíthetik. Egyikünk sem akart újrajátszást, de így legalább még mindig van esélyünk a továbbjutásra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: