• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Spurs a másik döntős



    A Tottenham Hotspur nagy előnyből várhatta a Burnley elleni meccs visszavágóját, de csak nehezen tudták bebiztosítani helyüket a Ligakupa fináléjában.

    Harry RedknappA londoniak 4-1-es előnnyel utaztak a Turf Moorra, de a rendes játékidő lejárta után 3-0-ra vezetett a másodosztályú ellenfél, így összesítésben 4-4 volt az állás. A hosszabbításban Roman Pavlyuchenko és Jermain Defoe is betalált, így végül a rosszul kezdő Spurs jutott a döntőbe, ahol a Manchester United lesz az ellenfele.

    A Tottenham szombaton is összecsap a Uniteddel, akkor az FA Kupában, de a csapat mesterét, Harry Redknappet jobban érdekli az utána következő, Stoke City elleni bajnoki.

    A fehérmezesek hat meccs óta nyeretlenek, helyzetüket sérülések is nehezítik. A Burnley elleni meccsen Jamie O’Hara, Jonathan Woodgate és Michael Dawson is megsérült.

    Redknapp úgy érzi, meg kell erősítenie a keretét, mert legtöbb játékosa nem üti meg a kívánt szintet.

    “Nagyon nehéz munka a menedzseré, higgyenek nekem.” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

    “Továbbra is azt mondom, hogy erősebb játékosokra van szükségünk, mivel sem mentálisan, sem fizikálisan nem vagyunk elég erősek.”

    “A kiesés ellen harcolunk, ezért nem kockáztathatom meg O’Hara, Dawson és Woodgate pályára küldését a kupában.”

    “Ez egy nagy kihívás, a helyzetünk nem is lehetne rosszabb. Persze, mikor átvettem a csapatot, nyolc meccsen mindössze két pontot gyűjtött, de a Stoke nagyon kemény ellenfél lesz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: