• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capello nem érti King visszahívását



    Fabio Capello szerint joga lett volna személyesen megvizsgálni Ledley Kinget, mielőtt Harry Redknapp úgy döntött volna, hogy visszahívja a Tottenham Hotspurhöz.

    Fabio CapelloKorábban megjelent hírekből arra lehetett következtetni, hogy a 28 éves bekk a Spurs és az angol válogatt orvosainak közös döntése alapján tért vissza klubcsapatához. Capello állítása szerint azonben ez nem így történt.

    Az olasz mester tud King térdproblémájáról, de úgy gondolta, ha a Tottenham utolsó négy meccsén pályára léphetett, akkor a válogatottban is számíthat rá.

    Capello elmondta, semmiféle személyes problémája nincs Redknapp-pel, de továbbra sem érti, miért tiltakozott ennyire a hátvéd válogatottban való pályára lépése ellen.

    “Harry Redknapp rengeteget foglalkozott Kinggel és a válogatottal, de Alan Huttont meg sem említette. Ő több hónapig nem játszott, most mégis ott van a skótok keretében.” – mondta a korábbi Real Madrid-mester.

    “Nem tudom, hogy ez miért van így. Szerintem jogom lenne személyesen megvizsgálni a játékosaimat, legutóbb Steven Gerrarddal is ezt tettem.”

    “Nem tűnt sérültnek, amikor a Tottenhamben játszott, ezért fontos lett volnaí, hogy halljam, mi az orvosi stábunk véleménye.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: