• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capello nem érti King visszahívását  Fabio Capello szerint joga lett volna személyesen megvizsgálni Ledley Kinget, mielőtt Harry Redknapp úgy döntött volna, hogy visszahívja a Tottenham Hotspurhöz.

  Fabio CapelloKorábban megjelent hírekből arra lehetett következtetni, hogy a 28 éves bekk a Spurs és az angol válogatt orvosainak közös döntése alapján tért vissza klubcsapatához. Capello állítása szerint azonben ez nem így történt.

  Az olasz mester tud King térdproblémájáról, de úgy gondolta, ha a Tottenham utolsó négy meccsén pályára léphetett, akkor a válogatottban is számíthat rá.

  Capello elmondta, semmiféle személyes problémája nincs Redknapp-pel, de továbbra sem érti, miért tiltakozott ennyire a hátvéd válogatottban való pályára lépése ellen.

  “Harry Redknapp rengeteget foglalkozott Kinggel és a válogatottal, de Alan Huttont meg sem említette. Ő több hónapig nem játszott, most mégis ott van a skótok keretében.” – mondta a korábbi Real Madrid-mester.

  “Nem tudom, hogy ez miért van így. Szerintem jogom lenne személyesen megvizsgálni a játékosaimat, legutóbb Steven Gerrarddal is ezt tettem.”

  “Nem tűnt sérültnek, amikor a Tottenhamben játszott, ezért fontos lett volnaí, hogy halljam, mi az orvosi stábunk véleménye.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: