• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A MU ellen gólt szerző Campbell vissza akar térni az Arsenalba!  A costa ricai válogatottat az ágyúsok adták kölcsön a görögökhöz, de ő vissza akar térni az Arsenalhoz, miután szép gólt szerzett a BL-ben.
  Joel CampbellA játékos 3 éve írt alá az ágyúsokhoz, de eddig folyamatosan kölcsön volt adva, hogy megszerezze a munkavállalási engedélyét, amivel már Angliában is játszhatna.
  A 21 éves játékos most az Olympiakosnál van, és nagyszerűen teljesít, és egy fantasztikus góllal növelte a renoméját, egy Premier League csapat ellen. Csapata 2-0-ra nyert a BL nyolcaddöntőjében.
  Kedden így nyilatkozott Campbell a Sky Sportsnak:”Ha az Arsenal jön, akkor visszamegyek, mivel készen állok arra, hogy a csapatnál játsszak a következő szezonban.
  “Tudom, hogy képes vagyok ott játszani, a lehetőségre várok csak. Keményen dolgozok, és meglátom mi lesz.
  “A United is érdeklődött irántam, amikor Európába jöttem, de az Arsenalnak szurkolok gyerekkorom óta, és amiatt mentem oda.”
  Campbel ezelőtt a Lorientnak valamint a Real Betisnek volt kölcsönadva. Campbell a Saprissa csapatától érkezett, és Costa Rica válogatottjában 30 meccsen játszott eddig, ahol 8 gólt szerzett.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: