• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Adebayor gólt lőne Manchesterben



    Az Arsenal csatára, Emmanuel Adebayor szeretné holnap elhallgattatni az Old Trafford közönségét egy fontos idegenbeli góllal.

    Emmanuel Adebayor ollózásaA 25 éves játékos felépült vádlisérüléséből és hétvégén, a Middlesbrough elleni meccsen már leülhetett a cserepadra is. A 3-0-s sikerrel az Ágyúsok már húsz meccse veretlenek a bajnokságban.

    A togói válogatott támadó a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében egy gyönyörű ollózó mozdulattal szerzett gólt a Villarreal otthonában. Elmondása szerint a Manchester United ellen is valami hasonlóra készül.

    “Ha kimész a pályára és azt érzed, hogy a szurkolók többsége utál és gúnydalokat énekelnek rólad, az plusz motivációt adhat” – mondta Adebayor, aki eddig kétszer szerzett gólt a United pályáján.

    “Tudom, hogy nagyon nem szeretnek Old Traffordon, mivel már lőttem gólt ott. Szerintem ez rendben is van így, de szeretném ismét megmutatni nekik, hogy mire vagyok képes.”

    “Eddig három meccsen léptem pályára ott és két gólt szereztem. Tudom, hogy nem lesz könnyű egy újabbat lőnöm, de mindent meg fogok tenni, hogy sikerüljön és ezzel jó helyzetbe hozzam a csapatomat a visszavágóra.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: