• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gibson nem megy a Fulhamhez  A Manchester United középpályása, Darron Gibson cáfolta azokat a híreket, melyek szerint nyáron a Fulhamhez igazolna.

  Darron GibsonAz ír játékos ebben a szezonban robbant be a Vörös Ördögök első keretébe, fontos szerepet játszott a csapat Ligakupa-győzelmében is. A bajnokságban eddig kétszer, csereként kapott lehetőséget.

  Sir Alex Ferguson nemrég nyilvánosan dicsérte a 21 éves középpályás formáját és elmondta, rengeteget fejlődött, mióta a klubhoz került. Az azonban biztos, hogy a kezdőben egy ideig még nem lesz állandó helye az ifjú tehetségnek.

  Egyes hírforrások szerint a Fulham mestere, Roy Hodgson szívesen látná Gibsont a Craven Cottage-en, a játékos azonban nem szeretne távozni az Old Traffordról, ahol elmondása szerint remekül érzi magát.

  “Egyáltalán nem hallottam arról, hogy a Fulham érdeklődik irántam. Nagyon jól érzem magam ott, ahol most vagyok.” – mondta Gibson.

  “Ebben a szezonban sokkal több lehetőséget kaptam, mint tavaly vagy azelőtt bármikor. Sokat tanultam arról, hogy hogyan játszik a csapat és hogy dolgozik a menedzser.”

  A középpályás decemberben kezdő volt az Aalborg elleni BL-meccsen, a bajnokságban viszont még nem léphetet pályára kezdőként.

  “Ez a következő cél, amit kitűztem magam elé. Keményen próbálkozom, de sajnos nem kapok sok lehetőséget a bizonyításra. Remélem, hamarosan a bajnokságban is megmutathatom a tudásom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: