• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gibson nem megy a Fulhamhez



    A Manchester United középpályása, Darron Gibson cáfolta azokat a híreket, melyek szerint nyáron a Fulhamhez igazolna.

    Darron GibsonAz ír játékos ebben a szezonban robbant be a Vörös Ördögök első keretébe, fontos szerepet játszott a csapat Ligakupa-győzelmében is. A bajnokságban eddig kétszer, csereként kapott lehetőséget.

    Sir Alex Ferguson nemrég nyilvánosan dicsérte a 21 éves középpályás formáját és elmondta, rengeteget fejlődött, mióta a klubhoz került. Az azonban biztos, hogy a kezdőben egy ideig még nem lesz állandó helye az ifjú tehetségnek.

    Egyes hírforrások szerint a Fulham mestere, Roy Hodgson szívesen látná Gibsont a Craven Cottage-en, a játékos azonban nem szeretne távozni az Old Traffordról, ahol elmondása szerint remekül érzi magát.

    “Egyáltalán nem hallottam arról, hogy a Fulham érdeklődik irántam. Nagyon jól érzem magam ott, ahol most vagyok.” – mondta Gibson.

    “Ebben a szezonban sokkal több lehetőséget kaptam, mint tavaly vagy azelőtt bármikor. Sokat tanultam arról, hogy hogyan játszik a csapat és hogy dolgozik a menedzser.”

    A középpályás decemberben kezdő volt az Aalborg elleni BL-meccsen, a bajnokságban viszont még nem léphetet pályára kezdőként.

    “Ez a következő cél, amit kitűztem magam elé. Keményen próbálkozom, de sajnos nem kapok sok lehetőséget a bizonyításra. Remélem, hamarosan a bajnokságban is megmutathatom a tudásom.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: