• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Suárez: “A bajnoki cím a cél”  Luis Suárez úgy véli, a Liverpool kerete elég erős hozzá, hogy a csapat csatába szállhasson a bajnoki címért.

  A liverpooliak komoly erősítésekbe kezdtek, ezen a nyáron már Jordan Hendersont, Charlie Adamet és Stewart Downingot is megszerezték.

  Suárez szerint az évek óta az elvárások alatt teljesítő Vörösöknek minden esélyük megvan rá, hogy a következő szezonban végre újra elhódítsák a bajnoki címet.

  “Ha egy olyan hatalmas klubban játszol, mint a Liverpool, nem is lehet más célkitűzésed a szezon előtt, mint a bajnoki cím. Ha megnézzük, milyen játékosok játszanak itt, erre meg is van a reális esélyünk” – kezdte az uruguayi.

  “Persze azt is tudjuk, hogy sok más csapat van, melyeknek szintén a bajnoki aranyra fáj a foga. A minimum célkitűzés, hogy ismét a Bajnokok Ligájában szerepeljünk, ennek a csapatnak, és ezeknek a játékosoknak ott a helye a legjobbak között.”

  “Most a legfontosabb, hogy jól sikerüljön a felkészülési időszak, aztán pedig egyenletes, jó teljesítményt nyújtsunk a szezon során. Ha ezt sikerül megvalósítanunk, nem lesz gond.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: