• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mancini: Jöhet a bajnoki cím!



    Roberto Mancini szerint a Manchester City az FA Kupa megnyerése után egy szinttel feljebb léphet, és hamarosan akár bajnoki címet is ünnepelhet.

    A manchesteriek Yaya Touré góljával legyőzték a Stoke Cityt, így megnyerték az FA Kupát, ezzel véget vetve 35 éves trófeaínségüknek. Mancini szerint csapatának a következő években a bajnokság megnyerésére kell helyeznie a hangsúlyt.

    “Nem, egyáltalán nem vagyok csalódott, hogy csak ez az egy trófea kerül a vitrinünkbe. Angliában három fontos sorozat van, a Premier League, az FA Kupa és a Ligakupa, és mi megnyertük ezek közül az egyiket” – mondta Mancini.

    “Ez egy fontos lépés volt a szép és eredményes jövő felé, erre a sikerre lehet alapozni, ha lépésről-lépésre haladunk tovább ezen az úton, sok ilyen szép esténk lesz még.”

    “Mindent megteszünk, hogy legalább olyan erős csapattá váljunk, mint a Manchester United. Ott leszünk a Bajnokok Ligájában, ezzel teljesítettük az első számú célkitűzésünket. Most a kupát is megnyertük, jó úton haladunk. Mostantól a bajnoki címet kell fő célpontként szem előtt tartani.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: