• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mancini: Jöhet a bajnoki cím!  Roberto Mancini szerint a Manchester City az FA Kupa megnyerése után egy szinttel feljebb léphet, és hamarosan akár bajnoki címet is ünnepelhet.

  A manchesteriek Yaya Touré góljával legyőzték a Stoke Cityt, így megnyerték az FA Kupát, ezzel véget vetve 35 éves trófeaínségüknek. Mancini szerint csapatának a következő években a bajnokság megnyerésére kell helyeznie a hangsúlyt.

  “Nem, egyáltalán nem vagyok csalódott, hogy csak ez az egy trófea kerül a vitrinünkbe. Angliában három fontos sorozat van, a Premier League, az FA Kupa és a Ligakupa, és mi megnyertük ezek közül az egyiket” – mondta Mancini.

  “Ez egy fontos lépés volt a szép és eredményes jövő felé, erre a sikerre lehet alapozni, ha lépésről-lépésre haladunk tovább ezen az úton, sok ilyen szép esténk lesz még.”

  “Mindent megteszünk, hogy legalább olyan erős csapattá váljunk, mint a Manchester United. Ott leszünk a Bajnokok Ligájában, ezzel teljesítettük az első számú célkitűzésünket. Most a kupát is megnyertük, jó úton haladunk. Mostantól a bajnoki címet kell fő célpontként szem előtt tartani.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: