• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney félve vállalta el a büntetőt  Wayne Rooney bevallotta, nagyon örült a Blackburn Rovers elleni büntetője előtt, melyet végül is értékesített, és a Manchester United bajnok lett.

  A manchesteriek hazai pályán 7-1-re verték a Roverst, de az Ewood Parkban már nem volt ilyen könnyű dolguk. Brett Emerton 20. percben szerzett góljával kérdésessé vált, hogy a United ezen a meccsen bezsebeli a bajnoki címet.

  A 73. percben aztán tizenegyeshez jutottak a vendégek. Rooney állt a labda mögé, aki saját bevallása szerint nagyon félt, hogy hibázik, de végül gólt szerzett, a Vörös Ördögök pedig bajnokok lettek.

  “Szó szerint riadt voltam, hatalmas volt a tét, a bíró pedig sokáig húzta az időt, mire belefújt a sípjába és megengedte, hogy elvégezzem a rúgást. Győzködnöm kellett magamat, hogy menni fog, hiszen egész héten ezt gyakoroltam” – mondta Rooney.

  “Az, hogy sikerült értékesítenem a büntetőt, tökéletes lezárása volt a jó és rossz pillanatokkal teletűzdelt szezonomnak. Mindent a csapatért, és a szurkolókért tettem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: