• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney: “Jobb vagyok, mint négy éve”  Wayne Rooney úgy érzi, megérett arra, hogy végre egy komoly válogatott tornán is nagyot alkosson.

  A Manchester United sztárja a 2004-es Európa-bajnokságon robbant be a nemzetközi köztudatba, ahol négy gólt szerzett, de Anglia csak a negyeddöntőig jutott, ahol Portugália ellen kiesett, ráadásul Rooney lábközépcsont törést szenvedett.

  A 2006-os németországi világbajnokságon szintén pályára lépett, de ott még gólt sem sikerült szereznie, ráadásul a negyeddöntőben ki is állították, és végül ki is estek az angolok. A korábbi Everton-játékos szerint a dél-afrikai vb teljesen más lesz a Háromoroszlánosok és az ő szempontjából.

  “Néhány éve még egy nagyon fiatal srác voltam, akinek megadatott a lehetőség, hogy a Premier League-ben és a válogatottban játsszon. Nagyon izgatott voltam és minden döntésemet érzelmi alapon hoztam meg. Azóta sokkal érettebb lettem, pályán kívül és belül is” – mondta Rooney.

  “Eddig egy Eb-n és egy vb-n játszottam és mindkettő csalódással ért véget. Egyszer eltört a lábam, egyszer pedig kiállítottak. A legutóbbi világbajnokságon nem tudtam megmutatni, hogy mire vagyok képes.”

  “Nagyon várom a mostani tornát, remélem, a klubcsapatomban mutatott formámat a válogatottra is át tudom menteni és világbajnoki győzelemhez segíthetem Angliát.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: