• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Paraguayi védővel erősít a Wigan  A Wigan Athletic hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Brugge-zsel Antolin Alcaraz leigazolását illetően.

  A 27 éves középhátvéd 2007-ben a Beira Martól igazolt a belgákhoz és azóta nagyon fontos tagja volt a csapatnak, kis híján 70 bajnokin és 16 nemzetközi kupameccsen lépett pályára.

  Alcaraz, aki bekerült Paraguay 30 fős bő világbajnoki keretébe, Argentínában, a Racing Clubban kezdte pályafutását, majd a Fiorentinához igazolt, onnan kerül a Beira Marhoz, majd a Brugge-höz.

  Azt egyik klub sem hozta nyilvánosságra, hogy a dél-amerikai bekk mekkora összegért vált csapatot.

  “Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan remek képességekkel megáldott játékost igazoltunk, mint Antolin” – kezdte a Latics menedzsere, Roberto Matínez.

  “Mindenki látni fogja, milyen nagyszerű játékosról van szó, amikor Paraguay színeiben brillírozik majd a világbajnokságon. Ő egy sokoldalú védő, aki rengetegszer óvta már meg kapott góltól a csapatát.”

  “Még csak most lép pályafutása legjobb szakaszába, nagyon várjuk, hogy végre pályára lépjen nálunk. Nagy hasznára válnak majd a a nemzetközi és válogatott meccseken gyűjtött tapasztalatai.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: