• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Paraguayi védővel erősít a Wigan



    A Wigan Athletic hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Brugge-zsel Antolin Alcaraz leigazolását illetően.

    A 27 éves középhátvéd 2007-ben a Beira Martól igazolt a belgákhoz és azóta nagyon fontos tagja volt a csapatnak, kis híján 70 bajnokin és 16 nemzetközi kupameccsen lépett pályára.

    Alcaraz, aki bekerült Paraguay 30 fős bő világbajnoki keretébe, Argentínában, a Racing Clubban kezdte pályafutását, majd a Fiorentinához igazolt, onnan kerül a Beira Marhoz, majd a Brugge-höz.

    Azt egyik klub sem hozta nyilvánosságra, hogy a dél-amerikai bekk mekkora összegért vált csapatot.

    “Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan remek képességekkel megáldott játékost igazoltunk, mint Antolin” – kezdte a Latics menedzsere, Roberto Matínez.

    “Mindenki látni fogja, milyen nagyszerű játékosról van szó, amikor Paraguay színeiben brillírozik majd a világbajnokságon. Ő egy sokoldalú védő, aki rengetegszer óvta már meg kapott góltól a csapatát.”

    “Még csak most lép pályafutása legjobb szakaszába, nagyon várjuk, hogy végre pályára lépjen nálunk. Nagy hasznára válnak majd a a nemzetközi és válogatott meccseken gyűjtött tapasztalatai.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: