• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Keane nem megy vissza a Spurshöz  A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint Robbie Keane januárban visszatérne a Tottenham Hotspurhöz.

  Néhány vasárnapi bulvárlapban olyan hírek jelentek meg, melyek szerint a Spurs szeretné visszavásárolni az ír válogatott csatárt, aki nyáron 20,3 millió fontért igazolt a Vörösökhöz.

  Benitez azonban elmondta, hogy ezek az értesülések nem igazak és Keane nem megy sehová.

  “Nem szeretnénk eladni Robbie-t, így nagyon meglepődtem, amikor először hallottam ezekről a találgatásokról. Még csak nem is gondoltunk az eladására.” – mondta a spanyol mester.

  “Mindig nehéz a kezdet, ha új csapathoz kerül az ember, nehéz beilleszkedni, de Robbie keményen dolgozik és nagyszerű képességekkel rendelkezik, így nincs semmi probléma.”

  “Számomra az a legfontosabb, hogy a csapatom jól játsszon, ha ez így lesz, Keane több lehetőséget fog kapni és több gólt fog szerezni.”

  “Tudom, hogy  csalódott, amiért nem játszhatott szombaton, de valószínűleg azzal is tisztában van, hogy egyelőre nem a képességeinek megfelelően teljesít.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: