• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Crouch egyetért Keane-nel  A Portsmouth csatára, Peter Crouch megérti Robbie Keane-t, hogy elhagyta a Liverpoolt. Szerinte Rafa Benitez módszereivel van a gond.

  Peter CrouchKeane 28 meccsen lépett pályára a Merseyside-i gárdánál és mindössze hét gólt szerzett. Végül úgy döntött, hogy hat hónap után visszatér a Tottenham Hotspurhöz.

  Crouch elmondta, hogy ő is hasonlóképpen mellőzöttnek érezte magát az Anfielden, mint az ír csatár, akivel mélyen egyetért.

  “Van egy kis hasonlóság kettőnk liverpooli szereplésében. Sajnálom őt.” – mondta az angol válogatott támadó.

  “Mindannyian tudjuk, hogy milyen jó játékos valójában Robbie, de a Liverpoolban nem kapta meg a lehetőséget, hogy bizonyítson.”

  “Rafa azonban ilyen módszerekkel dolgozik, ami sok játékos számára nyugtalanító. Amikor ott voltam, sosem magyarázta el, hogy miért nem tesz be a csapatba.”

  “Voltak olyan időszakok, mikor azt hittem, hogy egyszerűen csak nem kedvel, de aztán egy-két meccsre megint visszakerültem.”

  “A legnagyobb csalódás számomra az AC Milan elleni BL-döntő volt. Rafa egyedül Dirk Kuytöt küldte pályára csatárként, pedig szerettem volna megmutatni, hogy mire vagyok képes a legmagasabb szinten.”

  “A Liverpool szurkolói nemfogják megkérdőjelezni Rafa módszereit, amíg a csapat nyer és tényleg elismerésre méltó munkát végez, de ezzel sok játékosnak nem tesz jót.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: