• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Crouch egyetért Keane-nel



    A Portsmouth csatára, Peter Crouch megérti Robbie Keane-t, hogy elhagyta a Liverpoolt. Szerinte Rafa Benitez módszereivel van a gond.

    Peter CrouchKeane 28 meccsen lépett pályára a Merseyside-i gárdánál és mindössze hét gólt szerzett. Végül úgy döntött, hogy hat hónap után visszatér a Tottenham Hotspurhöz.

    Crouch elmondta, hogy ő is hasonlóképpen mellőzöttnek érezte magát az Anfielden, mint az ír csatár, akivel mélyen egyetért.

    “Van egy kis hasonlóság kettőnk liverpooli szereplésében. Sajnálom őt.” – mondta az angol válogatott támadó.

    “Mindannyian tudjuk, hogy milyen jó játékos valójában Robbie, de a Liverpoolban nem kapta meg a lehetőséget, hogy bizonyítson.”

    “Rafa azonban ilyen módszerekkel dolgozik, ami sok játékos számára nyugtalanító. Amikor ott voltam, sosem magyarázta el, hogy miért nem tesz be a csapatba.”

    “Voltak olyan időszakok, mikor azt hittem, hogy egyszerűen csak nem kedvel, de aztán egy-két meccsre megint visszakerültem.”

    “A legnagyobb csalódás számomra az AC Milan elleni BL-döntő volt. Rafa egyedül Dirk Kuytöt küldte pályára csatárként, pedig szerettem volna megmutatni, hogy mire vagyok képes a legmagasabb szinten.”

    “A Liverpool szurkolói nemfogják megkérdőjelezni Rafa módszereit, amíg a csapat nyer és tényleg elismerésre méltó munkát végez, de ezzel sok játékosnak nem tesz jót.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: