• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • James követné a spanyolok példáját  A Portsmouth kapusa, David James szerint az angol válogatott képes lehet leutánozni a spanyolok Eb-sikerét a 2010-es dél-afrikai Vb-n.

  David JamesAz angolokhoz hasonlóan korábban a spanyolok is rendszeresen az elvárások alatt teljesítettek a különböző válogatott tornákon. Tavaly azonban egészen a bécsi döntőig meneteltek, ahol Fernando Torres góljával legyőzték a németeket.

  A Háromoroszlánosok szerdán Sevillába utaznak, ahol egy barátságos meccs keretében mérkőznek majd meg a világ legjobbjainak tartott hispánokkal. James szerint Angliának az ő példájukat kell követnie.

  “A spanyolok nagyon hosszú ideig sikertelenek voltak a tavalyi győzelmük előtt, így szinte rá voltak kényszerítve egy jó szereplésre. Anglia is hasonló helyzetben van.” – mondta a veterán kapus.

  “Az ő sikerük nekünk is erőt adott, remek próbatétel lesz ellenük játszani. Jelenleg nagyszerű szövetségi kapitányunk, aki hitet ad nekünk. Korábban talán ez volt az, ami hiányzott.”

  “A fő célunk, hogy megnyerjük a 2010-es Vb-t, de tudjuk, hogy a barátsáog meccs után a további selejtezőkre is pda kell figyelnünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: