• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • James: “Capello már tudja”



    David James szerint a szövetségi kapitány, Fabio Capello már eldöntötte, ki lesz az angolok első számú kapusa a világbajnokságon.

    A 39 éves hálóőr mellett Robert Green és Joe Hart is szeretne minél nagyobb részt vállalni a Háromoroszlánosok világbajnoki meneteléséből.

    James a Japán elleni barátságos meccsen 50. alkalommal védte a válogatott kapuját és 13 hónap után volt először kezdő. Green a legutóbbi 11 mérkőzésből nyolcon kezdőként kapott szerepet, bár ez veterán honfitársa sérüléseinek is köszönhető.

    Hart még nem rendelkezik túl nagy tapasztalattal válogatott szinten, de az egész szezon során kiváló teljesítményt nyújtott a Birmingham City kölcsönjátékosaként és Mexikó, valamint Japán ellen is kapott egy félidőnyi bizonyítási lehetőséget.

    “A kapusok közt lenne a legnagyobb versengés a csapatba kerülésért? Talán. Nem tudom” – kezdte a Portsmouth hálóőre.

    “Szerintem a mester már tudja, ki lesz az első számú kapus. Biztosan nem tudom, mert még nem beszéltem vele erről, de ha tudnám, se mondanám meg. Legyen elég annyi, hogy szerintem már döntött.”

    “Mindhármunknak adott játéklehetőséget a Mexikó és Japán elleni barátságos meccseken, de ez megszokott az ilyen nagy tornák előtt. Innentől kezdve viszont nincsenek barátságos mérkőzések, minden élesben megy.”

    Forrás: FIFA.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: