• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keane a Liverpoolhoz igazolt



    A Liverpool 20,3 millió font ellenében leigazolta Robbie Keane-t a Tottenham Hotspurtől. Az ír csatár négy éves szerződést írt alá a Vörösökkel.

    A régóta találgatott transzfer végül létrejött, bár a Spurs elnöke, Daniel Levy korábban korábban a Premier League testületéhez fordult dühében, amiért a ‘Pool szinte hajtóvadászatot folytatott Keane megszerzéséért.

    “Nagyon csalódott voltam, amikor megtudtam, hogy nem csak a Liverpool munkálkodik a háttérben, de Robbie is szeretne távozni és végül kérvényezte is az átadólistára helyezését.” – mondta Levy.

    Keane egy közleményen keresztül búcsúzott volt csapatától: “Szeretném megköszönni a társaknak, a szakmai stáb tagjainak és a szurkolóknak az elmúlt hat évet. Eddigi karrierem során a Spursnél éreztem a legjobban magamat.”

    “Soha nem fogom elfelejteni őket. Külön köszönettel tartozom Daniel Levynek, amiért megértette az álláspontomat. Liverpool szurkolóként az álmom megvalósulását jelenti ez az átigazolás.”

    “Csak jó dolgokat tudok felemlíteni a Tottenhamnél töltött időből. Remélem, hogy Juande Ramos és Daniel Levy vezetésével egyre erősebb és erősebb lesz a csapat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: