• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Newcastle pontot lopott a címvédőtől



    A Newcastle United 1-1-es döntetlent ért el a bajnoki és BL-címvédő Manchester United otthonában, ezzel egy pontot szerzett az Old Traffordon.

    A Szarkák kezdtek jobban, hiszen a 22. percben megszerezték a vezetést Obafemi Martins révén, Darren Fletcher viszont szinte azonnal egalizálta az állást.

    Martins a második játékrészben a győzelmet is megszerezhette volna a Newcastle-nek, de hiába kapott ígéretes labdát, fejese a kapu fölé szállt.

    A találkozó legvitatottabb esete minden bizonnyal az volt, mikor Ryan Giggs szabadrúgása után a labda érintette James Milner kezét a tizenhatoson belül. A játékvezető azonban önvédelemnek minősítette az esetet, így nem adott büntetőt.

    A mérkőzés vége felé haladva a Vörös ördögök egyre aktívabbak lettek, a vendégek ekkor csak kontrákból tudtak veszélyeztetni, de gólt már egyik csapat sem szerzett.

    A csereként beállt Rafael da Silvával szemben a hosszabbításban szabálytalankodott egy Newcastle-játékos a tizenhatos előtt, így még egy utolsó lehetőség adódott a vörösmezesek előtt. Wayne Rooney állt a labda mögé, de próbálkozása az oldalhálóban landolt.

    A manchesteriek így thát lépéshátrányba kerültek a többi bajnokesélyessel szemben, de kétségtelenül az övék volt a legerősebb ellenfél és a tavalyi rendkívül rossz kezdés után végül mégis nagyszerű szezont zártak.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: