• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Shea öt hétre dőlt ki



    A Manchester United a következő öt hétben nem számíthat John O’Shea szolgálataira, és Rafael da Silvát is körülbelül három hétig nélkülöznie kell a sztárcsapatnak.

    Mindkét bekk kedden, az Olympique Marseille ellen 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg.

    O’Shea az első félidőben kapott a lábához, az őt csereként váltó Rafael pedig a második játékrészben sérült le. Kettejük közül az ír játékos sérülése a komolyabb, ő öt, míg a brazil körülbelül három hétig nem lesz bevethető.

    Ezzel csak tovább súlyosbodtak a United védőgondjai, hiszen Rio Ferdinand ebben az idényben valószínűleg már nem léphet pályára, Nemanja Vidic pedig a vádliját fájlalja.

    “Ez az időszak nagyon rossz volt a számunkra. Pár héttel ezelőtt még minden hátvédünk egészséges volt” – mondta a Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson.

    “Szerencsénk, hogy Wes Brown középen és a jobb szélen is bevethető, valamint, hogy Chris Smalling remek formában van. Ami Vidicet illeti, remekül halad a felépülése, de a szombati meccsen még biztosan nem léphet pályára.”

    “Jonny Evans talán már ott lehet a pályán a Bolton ellen, az edzéseken nagyszerűen mozog, de ne felejtsük el, hogy sokat kellett kihagynia.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: