• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    A 3. forduló ma lejátszott mérkőzésein szép számmal születtek gólok, egyedül a Bolton Wanderers – West Bromwich Albion találkozó végződött 0-0-ra.

    Robert Green remeklése is kellett ahhoz, hogy a West Ham United 4-1-ra verje a Paul Ince által irányított Blackburn Roverst.

    A londoniak Calum Davenport fejesével szerezték meg a vezetést, majd Christopher Samba öngóljával máris kétgólosra nőtt az előny.

    Jason Roberts szépített, később egyenlíthetett is volna, mivel Carlton Cole kezezett a tizenhatoson belül, így büntetőhöz jutott a Rovers, de Roberts próbálkozását Green hárította.

    A blackburniek a meccs vége felé mindent egy lapra feltéve kitámadtak, így védekezésük meggyengült, aminek az lett az eredménye, hogy a hosszabbításban Craig Bellamy és Cole is szerzett egy-egy gólt, ezzel kialakítva a végeredményt.

    Robin van Persie duplájának is köszönhetően az Arsenal siman meccsen 3-0 arányban verte a Newcastle Unitedet.

    A holland csatár egy tizenegyesgóllal szerezte meg a vezetést az Ágyúsoknak, kis híján a 31. percben ismét betalált, de Shay Given nagyot védett. A Szarkák csak ritkán tudtak ellentámadásokat indítani, de gólt egyikből sem szereztek.

    Emmanuel Adebayor nem sokkal később remekül passzolt sarokkal Van Persie-hez, aki nem hibázott. A végeredményt a brazil légiós, Denilson állította be. Arsene Wenger elégedett lehet csapata játékával.

    Egy másik meccsen, a Portsmouth és az Everton összecsapásán is hasonló volt a kpélet, ott Jermain Defoe duplázott és ott is 3-0 lett a végeredmény.

    Az angol válogatott csatár megszerezte a vezetést, majd gólpasszt adott Glen Johnsonnak, ezzel vezetett 2-0-ra a Pompey. Johnson ezután szabálytalankodott James Vaughannal szemben a büntetőterületen belül, melyet a játékvezető is észre vett és a tizenegyespontra mutatott. David james azonban kivédte Yakubu lövését.

    Defoe végül egy kapufás góllal döntötte el végleg a meccset és állította be a 3-0-ás végeredményt.

    A Hull City elszenvedte első nagy vereségét az élvonalban, a Wigan Athletic 5-0-ra verte a szenvedő Tigriseket.

    A vendég Wigan Sam Ricketts öngóljával szerezte meg a vezetést, majd Antonio Valencia növelte az előnyt Amr Zaki keresztlabdája után.

    A 63. percben maga Zaki is betalált majd körülbelül hat perccel később Emile Heskey is meglőtte a maga gólját. Végül Zaki lőtt még egy távoli gólt, ezzel megadva a kegyelemdöfést a hazaiaknak.

    A Middlesbrough rengeteg helyzetet alakított ki a maga meccsén, végül mégis csak egy szoros, 2-1-es sikert ért el a Stoke City ellen.

    A mérkőzésen a félidő előtt 10 perccel tört meg a jég, amikor Amdy Fayét kiállították egy szabálytalanság miatt. A megítélt szabadrúgást Afonso Alves 20-25 méterről, védhetetlenül zúdította a hálóba, ezzel vezetett a Boro.

    Gareth Southgate csapata dominált, de Tuncay, Stewart Downing és Jeremie Aliadiere helyzetei is sorra kimaradtak. A kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat és Justin Hoyte öngóljával 1-1-re módosult az állás.

    A Borónak végül sikerült megszereznie a győztes gólt, miután a Stoke védői mind megálltak lest reklamálva, így Tuncay szabadon törhetett kapura és nem hibázott.

    A Bolton és a West Brom 0-0-ra végzett egymással a Reebok Stadiumban, Scott Carson és Jussi Jaaskelainen is nagyszerű védéseket mutatott be.

    A WBA legnagyobb helyzete az volt, mikot Do-Heon Kim távoli lövése a felső lécről pattant vissza.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: