• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Majdnem megégett a Newcastle



    A Newcastle United csak hosszabbításban tudta megverni a harmadosztályú Scunthorpe Unitedet a Ligakupában.

    Negyedórányi játék után hatalmas meglepetésre a hazai pályán játszó Scunthorpe szerezte meg a vezetést, miután egy kavarodás után Chris Dagnall Tim Krul mellett a kapuba kotorta a labdát.

    A Newcastle nem tudta igazán kapuja elé szegezni ellenfelét, de kidolgozott pár veszélyes helyzetet. A második félidő elején Leon Best gólt is szerzett, de azt les miatt annullálta a játékvezető.

    Körülbelül negyedórával a rendes játékidő vége előtt eldönthette volna a továbbjutást a hazai csapat, de Krul hatalmas bravúrral védett, pedig a labda közvetlenül előtte kapott gellert Fabricio Coloccinin.

    Mint kiderült, hatalmas jelentősége volt ennek a védésnek, hiszen Ryan Taylor a 80. percben gólra váltott egy szabadrúgást. A lefújásig nem változott az eredmény, így jött a kétszer tizenöt perc hosszabbítás.

    Az első negyedórában maradt az 1-1, de a 112. minutumban egy jól eltalált lövéssel Sammy Ameobi vezetéshez juttatta a Szarkákat, akik végül meg is nyerték 2-1-re a találkozót, és továbbjutottak a harmadik fordulóba.




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: