• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bajnok a Manchester United!!!  A Manchester United 2-0-ra nyert a Wigan Athletic otthonában, ez már önmagában is elég lett volna a bajnoki címhez, de a Chelsea döntetlenje a Bolton ellen még magabiztosabbá tette a sikert.

  A United 16 éven belül már a 10. bajnoki címét gyűjtötte be. A vezető gólt Cristiano Ronaldo szerezte meg büntetőből, majd Ryan Giggs találata döntötte el a találkozó sorsát a 80. percben. Ez volt a walesi 758. meccse a csapatban, ezzel beállította Bobby Charlton rekordját.

  A másik bajnokesélyes, a Chelsea nem adta fel a reményt, a 62. minutumban megszerezte a vezetést Shevchenko révén, de a legutolsó pillanatokban Matthew Taylor egyenlített a Bolton számára. Mivel a Vörös Ördögök nyertek, ez csak annyit jelent, hogy nem a jobb gólkülönbség, hanem két pont dönt a manchesteriek javára.

  A Derby County kiesése már hosszú ideje biztos volt, ma azonban az is eldőlt, hogy mellettük a Birmingham City és a Reading vesztette el élvonalbeli tagságát, bár mindketten győztek.

  A forduló egyértelműen legszórakoztatóbb találkozója a Middlesbrough-Manchester City volt, ahol hazaiak 8-1-re (!) nyertek.

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: