• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Big Sam: “Jussi pirosat érdemelt volna”



    A Blackburn Rovers menedzsere, Sam Allardyce szerint a játékvezetőnek piros lapot kellett volna adnia a Bolton Wanderers kapusának, Jussi Jaaskelainennek.

    Jussi Jaaskelainen kivédi a büntetőtA 2-2-re végződő meccset szörnyen kezdte a Rovers és az első félidő végén két gólos hátránnyal vonultak be az öltözőbe.

    A 66. percben Stephen Warnock visszahozta a meccsbe a blackburnieket. Nyolc perccel később Jaaskelainen elhúzta Roque Santa Cruz lábát.

    Mike Dean játékvezető azonnal a tizenegyes pontra mutatott, de a kapusnak csak egy sárgáz adott, aki így pályán maradhatott és kivédhette Benni McCarthy büntetőjét.

    A dél-afrikai később javította hibáját, hiszen a 87. percben szerzett góljával pontot mentett csapatának.

    “Nem értem, miért nem adott pirosat a bíró.” – mondta Allardyce.

    “Elvégeztük a cseréinket, Tugay Roquéhoz passzolt, aki megmutatta, mire képes. Átjutott a védőkön, mi pedig már kezdünk felugrálni a székeinkből, gondolván, hogy gólt látunk majd. Ehelyett büntetőhöz jutottunk.”

    “Mind arra gondoltunk, hogy Benni a bolton cserekapusával néz majd szembe, de nem így történt. Nagyon ritka, hogy ilyesmiért nem kap valaki pirosat, szerintem ennek köszönhető, hogy nem mi nyertünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: