• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Big Sam: “Jussi pirosat érdemelt volna”  A Blackburn Rovers menedzsere, Sam Allardyce szerint a játékvezetőnek piros lapot kellett volna adnia a Bolton Wanderers kapusának, Jussi Jaaskelainennek.

  Jussi Jaaskelainen kivédi a büntetőtA 2-2-re végződő meccset szörnyen kezdte a Rovers és az első félidő végén két gólos hátránnyal vonultak be az öltözőbe.

  A 66. percben Stephen Warnock visszahozta a meccsbe a blackburnieket. Nyolc perccel később Jaaskelainen elhúzta Roque Santa Cruz lábát.

  Mike Dean játékvezető azonnal a tizenegyes pontra mutatott, de a kapusnak csak egy sárgáz adott, aki így pályán maradhatott és kivédhette Benni McCarthy büntetőjét.

  A dél-afrikai később javította hibáját, hiszen a 87. percben szerzett góljával pontot mentett csapatának.

  “Nem értem, miért nem adott pirosat a bíró.” – mondta Allardyce.

  “Elvégeztük a cseréinket, Tugay Roquéhoz passzolt, aki megmutatta, mire képes. Átjutott a védőkön, mi pedig már kezdünk felugrálni a székeinkből, gondolván, hogy gólt látunk majd. Ehelyett büntetőhöz jutottunk.”

  “Mind arra gondoltunk, hogy Benni a bolton cserekapusával néz majd szembe, de nem így történt. Nagyon ritka, hogy ilyesmiért nem kap valaki pirosat, szerintem ennek köszönhető, hogy nem mi nyertünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: