• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mancini: A City a legjobb  Roberto Mancini szerint a Manchester City jobb csapat, mint a Manchester United, annak ellenére, hogy egyenlőre csak üldözik őket a Premier League bajnoki versenyében.

  A City a vasárnapi rangadón 3-2-re kapott ki az Etihad Stadiumban, és így 6 pontos hátránnyal vág majd neki a zsúfolt ünnepi időszaknak.
  A City az elmúlt szezonban bebizonyította, hogy nem szabad soha sem leírni, lévén, hogy a tavalyi szezonban is drámai körülmények között szerezte meg a bajnoki címet, viszont idén a United minden megtesz azért, hogy a történelem ne ismételje meg önmagát.

  Mancini tudatában van annak, hogy nehéz feladat előtt áll, ha meg akarja védeni idén a City a bajnoki címet. Szerinte csapata még mindig a legjobb Angliában, annak ellenére, hogy a bajnokság állása mást mutat.  partypoker

  “A dolgok nem mennek éppen a legjobban, viszont még mindig remek évünk van”
  “A United több tapasztalattal rendelkezik, viszont mi jobb csapat vagyunk, és sokkal jobban is játszunk. 6 pont nem nagy különbség, ha még 24 forduló van hátra. Meg kell próbálnunk öt vagy hat meccset nyerni sorozatban, hogy csökkentsük a különbséget”

  Mancini hozzátette: “Annak ellenére, hogy vesztettünk vasárnap, megmutattuk, hogy erős csapat vagyunk, és meg tudjuk védeni a bajnoki címünket. Nem volt szerencsénk. Irányítottunk a meccs nagyrészében, és nem érdemeltük meg a vereséget.”
  ” A Premier League a legjobb sorozat a világon jelenleg, és ahogy a tavaly nyertünk az utolsó percben, ugyanúgy veszíthetünk is az utolsó percben.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: