• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vidic nem zár ki egy esetleges olasz átigazolást sem!  A Manchester United védője, Nemanja Vidic nem zárja ki egy esetleges átigazolás lehetőségét a Serie-A-ba.

  Vidicet sérülés sújtotta az elmúlt időben.Az utóbbi 2 hónapot térdműtéte miatt volt kénytelen kihagyni, de a középső védő keresztszalagjával is bajok voltak, amely kettévágta az utolsó fél szezonját.

  Esedékes már, hogy visszatérjen, amely a szombati Sunderland elleni meccsen valósulhat meg. A vörösök jelenleg 6 ponttal vezetnek a helyi rivális, City előtt.

  Vidic viszont nem biztos abban, hogy ők a favoritok, annak ellenére, hogy nagy előnnyel rendelkeznek, miután az elmúlt héten drámai módon győzték le Roberto Mancini fiait az Etihad Stadiumban.

  ” Nem tudom, hogy a Manchester United a legesélyesebb klub a Premier League megnyerésére” mondta ő.

  A City csatára, Mario Balotelli volt az, aki a Manchesteri Derbyn nem tudott felnőni a feladathoz. Az olaszt még a 60.perc előtt lecserélték, egy kevésbé inspiráló játék után.

  Vidic viszont úgy gondolja, hogy a vitatott csatárnak minden képessége megvan ahhoz, hogy világklasszis legyen, viszont ehhez a hozáállásán kellene, hogy változtasson.

  “Balotelli top játékos lehet”.”Minden csak rajta múlik”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: