• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney emlékezetes meccsen lett “százados”  Wayne Rooney mesterhármasával egymaga fordította a Manchester United javára a mérkőzést kétgólos hátrányból a West Ham United ellen, ezzel megszerezve 99., 100. és 101. gólját a Vörös Ördögök színeiben.

  A manchesteriek a Premier League története során nem egyszer hoztak már vissza egy mérkőzést a sorból, most ismét bebizonyították, hogy akármilyen rosszul kezdenek, sosem adják fel.

  Az Upton Parkban már 25 perc elteltével kétgólos hátrányban voltak, mindkét találatot Mark Noble jegyezte büntetőből. Már-már úgy tűnt, a United botlani fog, megadva az esélyt az Arsenalnak a felzárkózásra, de Rooney másképp gondolta.

  Az angol válogatott csatár előbb szabadrúgásból, majd akcióból, végül pedig tizenegyesből talált be. A 4-2-es végeredményt a Vörös Ördögök mexikói tehetséges, Javier Hernández állította be.

  A United ezzel egy lépéssel közelebb került 19. bajnoki címéhez, míg a harmadik helyezett Chelsea esélyei tovább csökkentek, hiszen a Kékek erejéből csak egy 1-1-es döntetlenre futotta a Stoke City vendégeként.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: