• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scolari: “Robinho megérte az árát”



    A Chelsea menedzsere, Luiz Felipe Scolari elmondta, hogy Robinho minden egyes pennyt megér, amit a Manchester City kifizetett érte.

    A brazil támadó 32,4 millió fontért igazolt a Cityhez, ma este éppen az ellen a Chelsea ellen mutatkozhat be, mely egész nyáron élénken érdeklődött iránta.

    Már szinte biztosnak tűnt, hogy Robinho a londoniakhoz kerül, de a csapat nem volt hajlandó kifizetni a Real Madrid által kért összeget, így a dél-amerikai végül Manchesterbe költözött.

    Amikor arról kérdezték, hogy a manchesteriek túl sokat fizettek-e a játékosért, Scolari így válaszolt: “Nem, ő egy fantasztikus futballista. Ez olyan, mintha egy gyönyörű házról lenne szó, ha az embernek van rá pénze, megveszi.”

    A brazil menedzser arról is beszélt, hogy neki nem volt szerepe az átigazolási ügy technikai részében, mivel az ilyen döntések a klub pénzügyi igazgatójára, Peter Kenyonra tartoznak.

    “Amikor pénzről van szó, akkor a vezetőségnek kell döntenie. A menedzsernek az a dolga, hogy megmondja, melyik játékost szeretné a csapatban tudni.”

    “Én a menedzser vagyok, semmi beleszólásom sincs a pénzügyekbe, ez Peter dolga, nem az enyém. Nekem az a dolgom, hogy a pályán történő dolgokat irányítsam. 27 éve vagyok vezetőedző, azóta mindig így végeztem a munkámat.”

    “A Chelsea akkora összeget ajánlott fel a játékosért, amekkorát jónak látott. Nem akartak annyit költeni rá, amennyit már nem tartottak reálisnak.”

    “Jelenleg így folynak ezek a dolgok aklubnál, ez nem arról szól, hogy van-e pénzünk vagy nincs. Van egy tervünk, amit mindannyian követünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: