• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Robinho várja a Chelsea elleni meccset



    A Manchester City újonnan igazolt sztájra, Robinho szeretné megmutatni a Chelsea-nek, hogy miről mondtak le, mikor nem akartak elég pénzt ajánlani érte.

    A brazil támadó az átigazolási időszak utolsó napján nagy meglepetésre a Cityhez igazolt a Real Madridtól, bár addig csak a Chelsea-vel kapcsolatban merült fel a neve.

    A 24 éves játékos éppen a Kékek ellen mutatkozhat majd be a válogatott meccsek miatti szünet után, szeptember 13-án, szombaton.

    “Tetszik, hogy éppen a Chelsea elleni lesz az első meccsem. A brazilok már megszokták, hogy nagy nyomás alatt kell játszaniuk.” – mondta Robinho.

    “Nem játszhatsz a brazil válogatottban, ha nem tudod kezelni a nyomást. Ez ezzel a munkával jár. Jó meccs lesz, ahol jól kell teljesítenem.”

    “Eddig is volt már dolgom erős fizikumú védőkkel, Spanyolországban sem könnyű a csatárok élete. Szeretnék jól játszani a csapattársaim és a szurkolók miatt, a célom, hogy két gólt szerezzek.”

    “Nem a pénz, hanem a játék miatt vagyok itt. Nem tartom kiseb klubnak a Cityt a Chelsea-nél. Nagyobb stadionjuk van és hatalmas kiugrásra készülnek, én pedig itt lehetek a kezdetektől.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: