• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: “Túl erős a Premier League”



    Arsene Wenger a Premier League erősségét teszi felelőssé az angol csapatok idei gyenge szerepléséért a Bajnokok Ligájában.

    Az Arsenal menedzsere nem ért egyet az angol válogatott szövetségi kapitányával, Fabio Capellóval, aki szerint a szigetországiak nem költöttek eleget erősítésekre, ezért estek ki a vártnál hamarabb.

    A francia mester úgy véli, az angol jóval erősebb a többi európai bajnokságnál, így a hazai szereplés rengeteget kivesz a csapatokból és azok játékosaiból.

    “A Premier League rengeteget erősödött, amiért az élcsapatok nagy árat fizettek, ami a Bajnokok Ligája-szereplést illeti” – mondta Wenger.

    “Angliában senki nem engedheti meg magának, hogy egy BL-meccs előtt pihentesse a legjobb játékosait. Olyannyira megterhelő fizikailag ez a bajnokság, hogy a játékosok már fáradtan vágnak neki az európai szereplésnek.”

    “A Premier League túl kemény, itt nem lehet úgy rákészülni egy fontosabb nemzetközi meccsre, mit más bajnokságokban. Nem hiszem, hogy az elkövetkező néhány évben könnyebb dolgunk lenne.”

    “Nem erre akarom fogni a kiesésünket, hiszen a Barcelona erősebb csapat nálunk, ezt el kell ismerni. A Manchester United és a Chelsea azonban simán továbbjutott volna normális körülmények között.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: