• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kuyt: “Össze kell szednünk magunkat!”



    Dirk Kuyt jól tudja, nagyon fontos, hogy a Liverpool jövőre Bajnokok Ligája-indulást érő helyet vívjon ki magának a mostani szörnyű szezon után.

    A Vörösök idén csak a hetedik helyen zártak a Premier League-ben, ilyenre 11 éve nem volt példa. A BL-ben sem alkottak maradandót, már a csoportjukból sem jutottak tovább.

    Rossz bajnoki szereplésük miatt a következő idényben nem indulhatnak Európa első számú klubtornáján, ez pedig komoly akadályokat jelenthet abban, hogy klasszis játékosokat igazoljanak.

    Kuyt reméli, csapata jövőre összeszedi magát és végre minden visszatér a helyes kerékvágásba az Anfield Roadon.

    “A Liverpool egy óriási klub, mindenki hatalmas csalódásként éli meg, hogy nem lehetünk ott a BL-ben. A mostani gyenge idényünk előtt mindig jól szerepeltünk a sorozatban” – kezdte a holland sztár.

    “Ez azonban már megtörtént, nem tudunk változtatni rajta. Innentől kezdve azon kell dolgoznunk, hogy a következő szezonban másképp legyen.”

    “Remélhetőleg a Bajnokok ligája-szereplésre vágyó játékosok nem fogják elutasítani a Liverpoolt, mert mindent meg fogunk tenni, hogy ismét Európa legjobbjai között legyünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: