• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kuyt: “Össze kell szednünk magunkat!”  Dirk Kuyt jól tudja, nagyon fontos, hogy a Liverpool jövőre Bajnokok Ligája-indulást érő helyet vívjon ki magának a mostani szörnyű szezon után.

  A Vörösök idén csak a hetedik helyen zártak a Premier League-ben, ilyenre 11 éve nem volt példa. A BL-ben sem alkottak maradandót, már a csoportjukból sem jutottak tovább.

  Rossz bajnoki szereplésük miatt a következő idényben nem indulhatnak Európa első számú klubtornáján, ez pedig komoly akadályokat jelenthet abban, hogy klasszis játékosokat igazoljanak.

  Kuyt reméli, csapata jövőre összeszedi magát és végre minden visszatér a helyes kerékvágásba az Anfield Roadon.

  “A Liverpool egy óriási klub, mindenki hatalmas csalódásként éli meg, hogy nem lehetünk ott a BL-ben. A mostani gyenge idényünk előtt mindig jól szerepeltünk a sorozatban” – kezdte a holland sztár.

  “Ez azonban már megtörtént, nem tudunk változtatni rajta. Innentől kezdve azon kell dolgoznunk, hogy a következő szezonban másképp legyen.”

  “Remélhetőleg a Bajnokok ligája-szereplésre vágyó játékosok nem fogják elutasítani a Liverpoolt, mert mindent meg fogunk tenni, hogy ismét Európa legjobbjai között legyünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: