• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kuyt: “A City elfelejtheti Gerrardot!”



    A Liverpool csatára, Dirk Kuyt szerint az lenne a legjobb, ha a Manchester City a lehető leghamarabb elfelejtené, hogy szeretné leigazolni Steven Gerrardot.

    Az utóbbi időben rengeteg sztárral szóbahozták a Cityt, ami nem is csoda, hiszen a dúsgazdag üzletemberekből álló Abu Dhabi United Group kezébe kerültek.

    A Pool holland válogatott támadója azonban biztos bene, hogy a manchesteriek nem fogják tudni elcsábítani Gerrardot az Anfield Roadról, sőt a Vörösöktől senki nem fog a City of Manchester Stadiumba költözni.

    “Nem beszélünk sokat a Cityről a többi játékossal, de mind tudjuk, hogy új, nagyon gazdag tulajdonosuk van, így bármennyit költhetnek.” – mondta Kuyt.

    “Én azonban nem hiném, hogy a Liverpooltól bárki is a Manchester Cityhez igazolna, hiszen a Liverpool egy sokkal nagyobb klub.”

    “Stevie nagyszerű játékos és középpályásként hatalmas eredmény, hogy valaki 100 gólig jut. Rajta kívül még rengeteg remek játékos van a csapatnál.”

    “Gerrard neve már összeforrott a Liverpoollal, ezért nagyon nehéz lenne bárkinek is elcsábítania innen. Nem valószínű, hogy a Manchester City kedvéért távozna.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: