• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres: “Kaká rosszul járna a Cityben”



    A Liverpool csatára, Fernando Torres szerint az AC Milan sztárja, Kaká nagyon rosszul tenné, ha a Manchester Cityhez igazolna.

    Kaká és Fernando TorresA City milliárdos tulajdonosai 108 millió fontos ajánlatot tettek a brazil válogatott játékosért, akinek a hírek szerint heti 500 000 fontos fizetést adnának.

    Torres szerint azonban Kakának előbb meg kellene néznie a kékmezesek utóbbi időkben elért eredményeit, mielőtt igent mondana. A spanyol csatár úgy érzi, nagy visszalépés lenne a tavalyi aranylabdásnak, ha a Cityhez igazolna.

    “Nem a Manchester City a megfelelő klub Kaká számára. Komolyan, hogy tudnának 100 millió fontot fizetni érte?” – kezdte az Eb-győztes támadó.

    “A nagy játékosok mind szeretnének trófeákat nyerni. A Manchester City viszont folyton azért küzd, hogy ne essen ki vagy a tabella középső részére kapaszkodjon.”

    “A maguk szintjéről kellene elkezdeniük építkezni, utána, ha már képesek lesznek nagyobb klubokkal is versenybe szállni, talán egy sztárt is magukhoz tudnak majd csábítani.”

    “A Chelsea már az élbolyhoz tartozott, amikor elkezdtek sztárokat igazolni. Most mindenki szeretne Chelsea-játékos lenni, de mind azután történt, hogy Roman Abramovich felvásárolta a klubot. Előbb erős csapatot építettek és csak utána fordultak a világsztárok felé.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: